Event 22 oktober 2024
Dutch Design in Food

Hoe gaan we er als voedselproducenten in het Brainport-gebied voor zorgen dat voeding voor een groeiende wereldbevolking beschikbaar en betaalbaar blijft? Op deze vraag krijg je een antwoord tijdens het event van de Dutch Design week.

Met trots delen we tijdens dit event een aantal inspirerende voorbeelden van technieken en voedseldesign, die niet alleen in Nederland maar (mogelijk) ook wereldwijd ingezet kunnen worden. Uiteraard is er ook tijd om andere ondernemers uit de regionale  food-industrie te ontmoeten.

 

Wanneer, wat en waar?

Food Connection Zuid-Event 22 oktober 2024
Avondsessie plus walking dinner van 18.15 tot 22.30 uur
Locatie: Keukenconfessies Strijp-S, Klokgebouw 127, 5617 AB Eindhoven

Programma:

18.15 – 18.30 uur: Inloop
18.30 – 19.30 uur: Walking dinner
19.30 uur: Inspiratiesessie:

  • Welkom door Food Connection Zuid & Rabobank.
  • Keynote door moderator Joël Broekaert, restaurantrecensent, journalist, tv-maker en smaakexpert – De rol van smaak in duurzame voeding.
  • Jean-Marie van Oort van Topigs Norsvin, Huub Fransen van Fransen Gerrits en Bart Kuijken van First Class Bakery – Met voer en genetica de footprint van varkensvlees verkleinen om te  komen tot een first class worstenbroodje.
  • Ralf Becks van RESPECTfarms over de kweekvlees boerderij – Dutch Design: UNREAL REAL meat from farms.

21.30–22.30 uur: Netwerkborrel.

 

Ben je er dit jaar (weer) bij? Meld je nu aan!

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Via onderstaande button kun je nu jouw plaats reserveren. In september sturen we je het definitieve programma.

Inschrijven